Product Image
Product Image
Product Image
Product Image
Product Image

Блутут Звучник Привезок

Висококвалитетен Блутут Звучник во форма на елегантен привезок кој ќе се вклопу во секој ентериер и ќе ви пружи забава во секое време и на секое место.

 

На залиха

ден 450.00