Product Image
Product Image

Паметна Маса

Паметна маса изработена од интелигентни системи кои на масата и овозможуваат да се тренсформира во неколку различни форми, за најразлична употреба, од маса за дневна соба, преку маса за јадење до трпезариска маса.

Достапна е во повеќе нијанси, а подетално можете да го погледнете и видеото во опис:

На залиха

ден 10,200.00