Product Image

Трпезариска Маса со 6 Стола – Ориентални Десени

Трпезариска маса изработена од метал, висококвалитетно дрво и стакло, столови тапасирани со висококвалитетна кожа, со изглед на висок стил и ориентални десени, кои ќе и дадат луксузен изглед на вашата трпезарија.

 

На залиха

ден 11,500.00