Product Image

Наткасна За Телевизор

Модерна наткасна за Телевизор за вашата дневна соба, изработена од висококвалитетно медијапанско дрво, кое перфетно ќе се вклопи во вашиот ентериер.

 

На залиха

ден 7,700.00