Product Image

Сет Кружни Масички Со Морски Десен

Сет од 3 масички во кружна форма, изработени од метал, дрво и стакло, украсени со морски десен, погодни за широка употреба во вашиот дом или двор.

 

На залиха

ден 2,700.00