Product Image

Комплет 4 Масичиња Со Ориентален Десен

Комплет од 4 масичиња изработени од висококвалитетно медијапанско дрво, украсено со ориенталистички десен на горниот дел, погодни за широка употреба во домот.

 

На залиха

ден 5,400.00