Product Image
Product Image
Product Image

Комплет Масички Барок Стил

Комплет од 4 масички во различна големина изработени од висококвалитетно дрво во барок стил.

  • 4 масички во различни големини.
  • Достапни во повеќе бои, црна, бела, кафеава…

На залиха

ден 5,450.00