Product Image
Product Image

Комплет Масички Модерен Стил Неправилна Форма

Комплет од 3 масички изработени од метал и висококвалитетно медијапанско дрво, фурнирано во вид на мермер, изработено во модерен стил со украсни неправилни форми.

  • 3 масички со различна форма.

На залиха

ден 3,400.00