Product Image

Комплет Дрвени Масички – Класик

Комплет од три дрвени масички за секаква употреба, изработени од висококвалитетно дрво во класичен стил.

  • 3 Масички подредени по големина во три различни големини.

На залиха

ден 4,750.00