Product Image
Product Image
Product Image
Product Image

Лед светилка и тастер

Лед светилка и тастер во едно.Оваа светилка е многу корисна за визби,подруми и простории каде немаме ел.енергија.Идеална е за викендички.Користете оригинални батерии за да трае подолго.

На залиха

ден 100.00